Martin is looking for a Rental Property in Haarlem

Martin is looking for: A Rental Property in Haarlem

  • Rental Property
  • Min. 100 m2
  • Male
  • 20 Immediately

Wegens verkoop van ons huidige huis zijn wij op korte termijn op zoek naar een huurwoning in Haarlem of omgeving - bijvoorbeeld Overveen, Bloemendaal, Heemstede, Badhoevedorp of westkant van Amsterdam.

We zijn met 2 personen (vijftigers), beiden met een drukke baan. We zoeken liefst een eensgezinswoning, met vier of meer kamers, en 100 m2 woonoppervlak of meer. Niet gemeubileerd, want we nemen onze eigen inventaris mee. We hebben intussen al heel wat uitgeleefde huurwoningen bekeken - daar zijn we dus niet naar op zoek. We houden van jaren dertig woningen, maar modernere huizen met een goed opleveringsniveau wijzen we ook zeker niet af. De huurprijs waar we aan denken is tot ongeveer € 1500/maand (maar dat is niet in beton gegoten).

In principe zoeken we iets tijdelijks (bijvoorbeeld voor een jaar of twee), omdat we uiteindelijk weer een huis willen kopen als we de omgeving goed hebben leren kennen. Maar bevalt het huurhuis heel goed, dan kan het ook zijn dat we langer blijven wonen (als dat kan).

Heeft u zo'n huis, of kent u iemand die zo'n huis heeft, neem dan contact met ons op!

General information: Martin
  Male, 57 years old
Type of tenant: Professional