Wouter  zoekt een Studio / Huurwoning / Appartement in Haarlem

Wouter zoekt: Een Studio / Huurwoning / Appartement in Haarlem

  • Studio / Huurwoning / Appartement
  • Min. 40 m2
  • Man
  • 23 Per direct

Opzoek naar een leuke woning!

Wie ben ik:
Ik ben Wouter Werkman op dit moment nog woonachtig aan de koningstraat in Haarlem waar ik uiteraard met veel plezier heb gewoond. Daarvoor uit Alkmaar bij mijn ex-vriendin. Ik werk nu 8 jaar als Graphic Designer en 3D Designer bij Lengers Yachts in Muiden waar ik uiteraard met veel plezier nog steeds werk als creatieveling. (vaste baan)
 
Wat doe ik:
Naast mijn drukke baan ben ik erg sportief en zit dan ook 5 dgn in de sportschool (fitness). Haarlem!... is voor mij een plek waar ik mij zeker thuis zal voelen, omdat ik hier eerder heb gewoond voor mijn huidige relatie en er ook een vriendenkring heb opgebouwd al die jaren en vele mooie plekjes weet natuurlijk en nu de afgelopen 6 mnd ook erg fijn was.
Ben dus zelf door de weeks vanaf 6.30 tot 17.30 weg naar mijn werk in Muiden dus de afstand is ideaal voor mij.
 
De reden voor het zoeken:
Helaas is het pand overgenomen door van den bergh verhuur, en voorheen was dat pand een hotel, en de dus nu huidige eigenaar wil hetere gaan gebruiken als zijnde hotel. Dus voor de 1e, 2e en 3e etage is het jammer zo in het centrum dus weer opzoek waar ik ontzettend van baal. En hier voor dus net uit Alkmaar omdat wij niet verder met onze relatie gingen.
Gemeubileerd zou fijn zijn omdat ik de rest van de spullen bij mijn vriendin/ex laat met haar kids, maar als het niet zo is hoeft het dan geen probleem te wezen natuurlijk.
 
Werk:
Graphic en 3d designer bij Lengers Yachts in Muiden (vast salaris 5250,- per maand)
Veelzijdige functie als hoofd studio in deze leuke luxe yachten wereld, waar wij dan ook in de zomer veel events hebben in Monaco, Cannes, Dubai, Genoa en Mallorca.
 
Rustig persoon en netjes.
 
Met vriendelijke groet,
 
Wouter Werkman
0613884079
 
Koningstraat 7
2011 TB Haarlem

Algemene informatie: Wouter
  Man, 51 jaar